image1 image1 image1

Contact & Cultuur

Contact
Voor interesse in de locatie, een locatiebezoek en een offerte op maat voor uw (commerciële) bijeenkomst of evenement, belt u met 010 – 87 01 666 of mailt u naar onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op de hoogte blijven over de ontwikkelingen en de culturele bijeenkomsten? Volg ons dan op Twitter en op Facebook.

Adres
Bezoekadres:

GevangenisRotterdam
Noordsingel 115
3035 EM  Rotterdam                                  


Postadres:

Co Solo
Graafstroomstraat 51a
3044 AP  Rotterdam 

Bereikbaarheid en parkeren
GevangenisRotterdam is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer goed te bereiken. Slecht 5 minuten van afslag 14 op de A20 en 10 minuten lopen vanaf Rotterdam Centraal Station. Tramlijn 4 stopt voor de deur. Daarnaast beschikt het complex over 50 eigen parkeerplaatsen.

Cultuur
Met de transformatie van het Noordsingelcomplex naar de Tuin van Noord wordt het gebied weer teruggegeven aan haar omgeving. Het gesloten karakter van de gevangenis maakt plaats voor een plek waar ook publiek welkom is.

Om deze mooie gedachte kracht bij te zetten, stelt de ontwikkelcombinatie het complex graag beschikbaar voor culturele evenementen. Omwonenden en geïnteresseerden krijgen zo de kans om het historische complex te bezoeken en culturele organisaties hebben een uniek platform voor hun activiteiten. Deze culturele en maatschappelijke bijeenkomsten worden gefinancierd door de opbrengst van de commerciële evenementen. Heeft u een verzoek voor een cultureel of een maatschappelijk evenement? Stuurt u dan uw verzoek naar onze infomail of vul onderstaand formulier in. Uw verzoek wordt zorgvuldig gewogen. U ontvangt binnen 14 dagen hierover bericht. Kijk voor meer informatie op de website van de Tuin van Noord.

free joomla templatesjoomla template

Contact

Voor interesse in de locatie, een locatiebezoek en een offerte op maat voor uw (commerciële) bijeenkomst of evenement, belt u met 010 – 87 01 666 of mailt u naar onze infomail.

Op de hoogte blijven over de ontwikkelingen en de culturele bijeenkomsten? Volg ons dan op Twitter en op Facebook.

GevangenisKapel Rotterdam is een
project van Co Solo en Tuin van Noord.

Website doorzoeken?

2020  Gevangenis Kapel Rotterdam